Gode nyheter og endringer for OTV i 2023

Gode nyheter for OTV i 2023

Det er mange gode ting som skal skje i  OTV  dette året. Vi gjør alt vi kan for å lage gode tilbud til tangodansere om de kommer fra Oslo eller andre steder.

Førstkommende søndag kveld skal vi ha milonga i et nytt lokale – Studio 64 på Majorstuen. Adressen er Kirkeveien 64 A. Studioet ligger i Majorstuhuset. Inngangen på perrongsiden (baksiden). Trapp ned på venstre side. Uansett om du tar tog, T-bane, trikk eller buss er det kun noen minutters gangvei. Det henger en plakat for Oslo Tangoverksted på glassdøra.

Dette er en veldig trivelig lokale med et meget flott gulv. Derfor skal vi også være med på å ta vare på gulvet. Alle må skifte til dansesko. Damene med stiletthæl må kontrollere om skoene har flikk (beskyttelse) på hælene. Hælene uten flikk ( det vil si flikken på sko er falt ut, og det er kun spikerhode igjen på sko) får en ikke lov til å bruke. 

Jeg legger ut en liste på årets aktiviteter og det skal bli oppdatert etter hvert. Følg oss på vår nettsiden og vår Facebook. 

Jeg oppsummerer OTVs hoved punktene som følgende: 

  • Vi kommer som oftest til å fortsette med å spille musikk uten cortina i vår praktika. Vår visjon er at alle som kommer til OTV skal få danse uavhengig av hvilken tangoskole de hører til og selv om de er nybegynnere. Man får lov til å danse en dans og rullere til neste. 
  • Vi fortsetter med vår vanlig tangopraktika. Noen ganger med instruktør når vi har instruktør, uten instruktør, da er det kun praktika.
  • Vi skal spille dansbar, tradisjonell tangomusikk fra kl. 1900 – 2100. Fra kl. 2100 – 2200 kan hende at vi spiller alternativ tangomusikk. Vi skal fornye våre spilleliste på praktika og ønsker fremdeles at alle som vil bidra med musikk og instruksjon kan ta kontakt med oss. 
  • Vi skal ha milonga en gang i måned med flinke DJ. 
  • Støtte oss med din grasrotandel: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/din-mottaker/996261123?fbclid=IwAR2MeWW8KtrW3r7rHQnRksgOTEFxnb6cCFNvyjvoHkuJlMPjTPrDAKAR2SM
  • Følg oss på vår nettside www.osltangoverksted.wordpress.com/ og Facebook: www.facebook.com/groups/oslotangoverksted
  • Aktivitetsliste for første halvåret. Listen skal bli oppdatert etter hvert. 
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s