Gjelder OTV høstplan 2022

Sommer er i full gang og tiden går så fort. Vi er nå begynne å planlegge høst og vinterens praktika. OTV ønsker å gi vårt bidrag til å rekruttere unge tangodansere. Derfor kommer vi til å gi gratis inngang til alle unge tangodansere under 35 år 1 gang hver måned. Det skal være 1. søndag i hver måned. Vi skal prøve å få til å ha nybegynnerkurs for de som ønsker å lære eller prøve tango.

OTV er en frivillighetsorganisasjon for, av og med Oslos tangodansere. Dette er et felles samlingssted for alle i og utenfor byen som elsker tango. Her har vi et veldig uformelt sted hvor du kan øve og danse tango. Her finner du både nybegynnere og erfarne tangodansere i alle aldersgrupper. Her danser alle med alle. Ofte spiller vi tangomusikk uten tanda slik at det er lettere å danse kun én dans, om du ønsker å danse flere eller til den ene si stopp, er det opp til hver enkelte. Vi spiller av og til tanda når det er ikke undervisning. 

OTV holder prisen på et lavt nivå takket at alle instruktører, DJ og vi i styret arbeider frivillig uten vederlag. OTV håper at vi alle sammen kan gi et bidrag til at tangomiljøet i Oslo lever, vokser og utvikler seg slik at enda flere har lyst til å danse tango. Husk at å danse tango er god mosjon for både kropp og sjel.

OTV arrangerer practica hver søndag kveld fra kl. 19:00 – 22:00

(Ofte med med instruksjon fra kl. 19:00 – 20:00) 

Danselokalet er: Dancecity, Møllergate 9. Oslo

Inngang Kr. 80,-  Betaler med Vipps 92263

Bli medlem av OTV. Registrere deg her   

Velkommen alle sammen og vi sees på OTV!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s