OTV Nyttårsmilonga lørdag 1.1.2022

Nyttårsmilonga fra kl. 20:00 til 01:00Døra åpner kl. 20:00
Døra stenger kl. 22:30
Kr. 200
Dresskode: elegant 
Kveldens DJ: Nando Aracena og Arne
Kun forhåndsbetaling eller Vipps

Vi er så glad for å kunne invitere deg til vår nyttårstango lørdag 1.1.2022. Vi håper at du har anledning og lyst til å feire inngangen til det nye året sammen med oss på denne første nyttårsdag. Sammen skal vi lage en uforglemmelig kveld og en grand åpning av året 2022

OTV nyttårsmilonga skal finne sted i hovedsalen til Majorstuen kirke. Hele gulvet er i eikeparkett. Her er det høyt under taket samtidig som lokalet gir en  høytidelig ramme for denne anledningen. Det viktigste er at salen er stor nok til å romme opptil 380 personer. Derfor har vi god plass å danse uten å være for tett. Siden det er nyttårsfeiring, da er det lov å pynte denne kvelden.

Vi skal servere frukt, snacks, fingermat og vann. Kan ha mulighet å kjøpe noe å drikke, men dessverre uten alkohol. Kveldens DJ er Nando Aracena fra Argentina. Vi har en flygel i kirke, er det noen som kan eller har lyst å spille en sang for oss, kontakt meg!

Det koster kr. 200,- På grunn av matservering oppfordrer vi alle til å betale på forhånd via bank 1503 87 94520 eller på Vipps, og viser kvitteringen når dere kommer. Om du velge å betale ved døra, tar vi kun betaling på Vipps. 

OTV har rommet og hjerterom, og det er stort nok til å romme alle tangodansere. Du og jeg skal sammen sørge for kvelden blir perfekt!

Hjertelig velkommen!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s