Hvorfor kommer du til OTV?

Mange stiller seg sikkert spørsmål om hvorfor man skal komme til OTV for å danse? Kan vi lære å danse tango hos OTV?

OTV er en frivillighetsorganisasjon for, av og med Oslos tangodansere. Dette er et felles samlingssted for alle i og utenfor byen som elsker tango. Her har vi et veldig uformelt sted hvor du kan øve og danse tango. Her finner du både nybegynnere og erfarne tangodansere i alle aldersgrupper. Her danser alle med alle. Ofte spiller vi tangomusikk uten tanda slik at det er lettere å danse kun én dans, om du ønsker å danse flere eller til den ene si stopp, er det opp til hver enkelte. Vi spiller av og til tanda når det er ikke undervisning. 

OTV holder prisen på et lavt nivå takket at alle instruktører, DJ og vi i styret arbeider frivillig uten vederlag. OTV håper at vi alle sammen kan gi et bidrag til at tangomiljøet i Oslo lever, vokser og utvikler seg slik at enda flere har lyst til å danse tango. Husk at å danse tango er god mosjon for både kropp og sjel.

Selv om OTV har mange frivillige, og dyktige instruktører vil gi deg instruksjoner og påfyllinger for å forbedre din tangoferdighet. OTV kan og skal ikke erstatte de gode tangoskolene i Osloområdet. For at du skal få glede ved å mestre denne dansen, bør du ha opplæring i riktig teknikk. Derfor er det viktig at du finner deg en skole for å lære den grunnleggendeteknikken.

OTV tilbyr likevel mange gode kvaliteter som du muligens vil sette pris på: 

  • Et sosialt møtepunkt og en uformell øvingskveld hvor man kan trene, øve og slite seg ut så hardt man vil. 
  • Gjennom OTV kan du få møte med dyktige instruktører fra Oslo Området, slik at du lettere kan finne den skolen hvor du ønsker å få mer opplæring. Det er alltid slik at man blir bedre leder og følger gjennom opplæring av riktig teknikk. 
  • OTV har internasjonale instruktører som gjesteunderviser. Her er et sted som han/hun kan promotere seg selv om hvor dyktige de er til å formidle sin undervisning. På denne måten kan du finne ut om du liker stilen hans før du bestiller privattime hos han/henne 
  • All støtter du gir til OTV gjennom disse treningskveldene, vil bruke til å leie lokalet, samt å lage store sosial happeninger som OTV-tangoball og fester.

Det viktigste av alt er at du koser deg sammen med oss på disse kveldene. Vi løser ikke alle problemer gjennom disse kveldene, men sammen vil disse kveldene gi oss gode minner. Nøl ikke, kom alene om du ikke har dansepartner, du vil bli kjent med flere, og finner alltid noen å danse med hos oss.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s