Tango i Oslo på søndagkveldene

Det er så godt å få tilbake hverdagen litt etter litt slik vi kjente den fra tidligere. Oslo tangoverksted har begynt vår ukentlige praktika for fullvaksinerte og de som danser i samme kohort. Å treffe alle kjente og ukjente igjen etter en årelang pause er det deiligste i denne verden. Den glede vi får  når vi møter hverandre for å danse er noe som krydrer hverdagen vår. 

OTV er en frivillighetsorganisasjon for, av og med Oslos tangodansere. Dette er et felles samlingssted for alle i og utenfor byen som elsker tango. Her har vi et veldig uformelt sted hvor du kan øve og danse tango. Her finner du både nybegynnere og erfarne tangodansere i alle aldersgrupper. Her danser alle med alle. Ofte spiller vi tangomusikk uten tanda slik at det er lettere å danse kun én dans, om du ønsker å danse flere eller til den ene si stopp, er det opp til hver enkelte. Vi spiller av og til tanda når det er ikke undervisning. 

OTV holder prisen på et lavt nivå takket at alle instruktører, DJ og vi i styret arbeider frivillig uten vederlag. OTV håper at vi alle sammen kan gi et bidrag til at tangomiljøet i Oslo lever, vokser og utvikler seg slik at enda flere har lyst til å danse tango. Husk at å danse tango er god mosjon for både kropp og sjel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s