Tilbakeblikk OTV 2018

DSC_9247 oransjDenne søndagen kan vi ikke ha praktika, på grunn av lokaleier fremdeles er bortreist på ferie, derfor setter jeg av tiden til å skrive et slikt innlegg. Først takker jeg alle som har gitt sitt bidrag til Oslo tangoverksted i ulike former.

  • Instruktørene: De som bruker tid og har værtvillige til å dele sine tangokunnskaper. Vi har hatt de beste tangoinstruktører fra Oslo området og fleregjesteinstruktører fra utlandet i 2018. Jeg lister opp navnene deres i alfabetisk rekkerfølge og får håper at jeg har tatt med alle: Anne Marit, Cecelie, Chris, Ignacio, Jurate, Magnus, Ramon, Rune, Olga, Omar
  • De som har sørge for god tangodanse musikk: Arne, Cecilie, El Oso, Ina, Rune, Bærum tangoorkester og Carpusa tango fra Argentina
  • De som har hjulpet til som tangovert: Erik og Ellen
  • De som hadde showdans i vårt arrangement: Cyrena og Steinar
  • Alle besøkende hver søndag og våre arrangementer

I 2018 hadde OTV to spesiell happeninger. Det var sommer tangoball og nyttårsmilonga. På begge arrangementene hadde vi live musikk med kjempeflinke musikere fra Norge og Argentina.

OTV kommer til å forsette med tangopraktika hver søndag fra kl 1900 – 2200. Selv om besøkstallene høsten 2018 har gått ned, har jeg fremdeles tro på at dansere ikke har glemt OTV, og at flere vil komme til oss i 2019. OTV har plass til alle. Vi i styret er fremdeles full av energi og vi ønsker å lage de gode og rimelige arrangementer hvor alle kan kose seg i hverandres selskap. Jeg for min del synes det er kjempehyggelig å møte folk som har samme interesse som meg.

OTV er fremdeles en frivillighetsorgansisasjon. Vårt mål er å lage et hyggelig møtested for tangodansere. Her kan både viderekommende og nybegynnere møtes. OTV skal være et uformelt og inkluderende sted. Vi kommer vi til å spille tangomusikk uten tanda slik at man får lov til å danse kun en dans med hverandre. Noen ganger spiller vi tanda når vi har gjeste DJ, da er det gjeste DJ som er sjefen 🙂 Vi oppfordrer alle musikere, DJ eller instruktører til å ta kontakt med oss dersom du ønsker å dele dine tangokunnskaper.

Velkommen 2019 og velkommen alle tangoelskere

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s